Maalaustyöt

Maalaustyöt sisällä ja ulkona

Teuvo Järvenpää Oy on maalaustöiden asiantuntija. Maalaustöitä, kuten ruiskumaalauksia teemme rakennusten ulkopinnoille ja sisäpinnoille pääasiassa Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Jäsenyys Pintaurakoitsija ry:ssä takaa työn laadun ja alan uusimmat sekä parhaimmat työkäytännöt. Maalaustöiden asiakaskuntaan kuuluvat esimerkiksi taloyhtiöt, kunnat, yritykset ja yksityiset kotitaloudet.

Sisämaalaus

Erilaiset haastavatkin sisämaalaustyöt tehdään huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla. Sisämaalauskohteita ovat esimerkiksi katot, seinät, lattiat, märkätilat, ikkunat, ovet ja kalusteet. Sisämaalauksissa otetaan huomioon pinnan ikä ja kunto, jonka perusteella maalaus muine töineen toteutetaan hyvin suunnitellusti. Käytettävät maalit ja maalaustavat valitaan tilan vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattilaisen tekemänä sisämaalaus onnistuu kerralla ja lopputulos on kaunis sekä kestävä.

Ulkomaalaus

Ulkomaalauksessa rakennuksen materiaalit ja vaihtelevat sääolosuhteet asettavat erityisiä haasteita maalaukselle. Teemme kattavia ulkomaalauksia oheistöineen pienille ja suurille kiinteistöille. Ulkomaalauskohteita ovat esimerkiksi parvekkeet, katot, seinät, metallipinnat, lattiat, sokkelit, ikkunat, ovet, ulkokalusteet, terassit, laiturit ja piharakennukset sekä varastot ja hallit.

Peltikattojen maalaukset

Peltikattojen onnistunut maalaus vaatii tekijältään kokemusta ja asiantuntemusta. Peltikatto tulisi maalata säännöllisin väliajoin, jotta katto pysyisi hyvässä kunnossa ja vaurioilta vältyttäisiin. Teuvo Järvenpää Oy:n asiantuntijat tekevät peltikattojen maalaukset luotettavasti ja tarkasti, mikä takaa maalin pysyvyyden ja kestävyyden. Teemme peltikattojen maalaukset alusta loppuun pesuineen ja pohjatöineen.

Homepesut

Homepesu tehdään tarvittaessa ennen maalauksen aloittamista. Aina rakennusta ei välttämättä tarvitse maalata uudelleen vaan kattava homepesu ja käsittely homeensuoja-aineella riittää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!